CONCURS INSTAGRAM NIT DELS MUSEUS VILANOVA I LA GELTRÚ

Bases Concurs d’Instagram de la Nit dels Museus de Vilanova i la Geltrú 2017
#nitmuseusvng17

DSCN9538

 

El dissabte 20 de maig se celebra la Nit del Museus a Vilanova i la Geltrú. Els museus locals estaran oberts des de les 19 h fins la 1 de la matinada (a excepció de l’Espai Far que tancarà les seves portes a les 24:00 h), amb entrada gratuïta i exposicions i concerts. Consulteu el web vilanova.cat. És una magnífica oportunitat per veure i fotografiar des d’una perspectiva totalment diferent aquests museus vilanovins: Biblioteca Museu Víctor Balaguer, Museu Romàntic Can Papiol, Centre d’Art Contemporani La Sala, Espai Far, Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i Museu del Ferrocarril de Catalunya.

Per aquest motiu es proposa un concurs de fotografies a la xarxa social Instagram amb les bases següents:

1. Objectiu del concurs

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i els museus de la ciutat amb la col•laboració de l’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, el Pitch & Putt Portal del Roc i el Cicle Gaudí convoquen el Concurs d’Instagram de la Nit dels Museus, amb la voluntat de contribuir a mirar des d’una perspectiva diferent els museus vilanovins.

El concurs s’iniciarà el 20 de maig i s’allargarà fins el 26 de maig de 2017. Hi podrà participar tothom qui vulgui a través de la plataforma Instagram amb l’etiqueta #nitmuseusvng17 i #DIM2017.

L’objectiu del concurs és dinamitzar i promoure la Nit dels Museus així com fomentar la participació ciutadana en aquesta activitat cultural.

La finalitat del concurs és seleccionar les millors fotografies que presentin una nova mirada dels museus de Vilanova i la Geltrú.

2. Requisits dels participants i de presentació de les fotografies

1. Entraran en concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #nitmuseusvng17 i #DIM2017. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la Nit dels Museus a la ciutat de Vilanova i la Geltrú.
2. Cal ser seguidors del perfil d’Instagram: @mvictorbalaguer @museucanpapiol @masiacabanyes @mferrocarrilcat @espaifar @lasalavng @ajuntamentdevilanovailageltru @miravilanovailageltrú.
3. També podeu fer servir les etiquetes generals de la nit que seran #Museus i històries punyents: Dir allò que no es pot explicar als museus. Però aquestes no seran vàlides pel nostre concurs.
4. Hi haurà tres premis: primer, segon i tercer premi. També es donarà un premi a la millor col•lecció o conjunt de fotografies que hagi fet un usuari. El jurat també pot atorgar un nombre indeterminat d’accèssits si així ho considera oportú.
5. Les fotografies hauran d’estar fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran al concurs.
6. La publicació s’haurà de fer des del perfil personal de les persones participants.
7. Podran participar en el concurs les persones majors de 14 anys. En el cas dels menors d’edat, segons l’article 14 del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el reglament de la Llei de protecció de dades de caràcter personal, s’estableix que “podrà procedir al tractament de les dades els majors de catorze anys amb autorització dels pares o tutors legals”.
8. Els guanyadors/es seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics al web i xarxes socials dels organitzadors.

3. Calendari i terminis de presentació

Seran vàlides les fotografies publicades des de dissabte 20 de maig a les 18 h fins divendres 26 de maig a les 23.59 h.

4. Ús de les imatges i ús de les dades

1. Les imatges publicades amb l’etiqueta #nitmuseusvng17 i #DIM2017 seran públiques al web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i les xarxes socials dels organitzadors.
2. Les imatges guanyadores del concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per a futures campanyes de promoció de la ciutat.
3. Pujar les fotografies amb l’etiqueta #nitmuseusvng17 o #DIM2017 implica el permís perquè l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es posi en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.
4. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

5. Premis i jurat

1. El jurat estarà format per tres treballadors designats per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament..
2. El lliurament de premis es farà en un dia i un indret que s’anunciarà oportunament.
3. La decisió del jurat serà inapel•lable.
4. Els diferents premis consistiran en productes culturals i de lleure.
Primer premi: 1 entrada doble per la sessió del Cicle Gaudí del dijous 15 de juny a les 20.30h al Teatre Principal, 1 TICKETMUSEUSVNG, per accedir gratuïtament als museus de la ciutat i 1 Greenfee de 18 forats per sortir a jugar al camp del Pitch & Putt Portal de’n Roc.
Segon premi: 1 TICKETMUSEUSVNG, per accedir gratuïtament als museus de la ciutat i un Greenfee de 18 forats per sortir a jugar al camp del Pitch & Putt Portal de’n Roc.
Tercer premi: 1 TICKETMUSEUSVNG, per accedir gratuïtament als museus de la ciutat i un Greenfee de 18 forats per sortir a jugar al camp del Pitch & Putt Portal de’n Roc.
Premi a la millor col•lecció: 1 TICKETMUSEUSVNG, per accedir gratuïtament als museus de la ciutat i un passeig de dues hores en veler per a dues persones, de l’Estació Nàutica.

5. El jurat, en la seva deliberació, valorarà la representativitat de la Nit dels Museus l’originalitat de la fotografia i l’estètica i la qualitat de la imatge.

6. Informació addicional

1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
2. L’organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge institucional o aquelles que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.
3. L’Ajuntament no es responsabilitza de les fotografies que els participants publiquin al seu compte Instagram. Aquestes pertanyen exclusivament als seus autors i, en conseqüència, l’autor/a ha de comptar amb l’autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, si n’hi apareixen. L’Ajuntament no es responsabilitzarà que un tercer reclami drets d’imatge sobre qualsevol contingut publicat com a conseqüència del present concurs.

7. Acceptació de les bases
1. La publicació d’imatges amb l’etiqueta #nitmuseusvng17 o #DIM2017 significa l’acceptació d’aquestes bases.

2. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a instagram.com/legal/terms

3. La participació en el concurs comporta l’acceptació del dictamen del jurat.