L’Espai Far, un museu obert a les escoles

07 Sep 2017

L’Espai Far, un museu obert a les escoles

9.museu-escolaEl nou curs escolar està a punt de començar i a l’Espai Far ja ho tenim tot a punt per a rebre la visita dels petits i joves estudiants.

Un dels nostres principals objectius és apropar el patrimoni mariner a les escoles i especialment als seus alumnes i aportar eines per a la seva descoberta.

Us presentem el programa d’activitats escolars per al curs 2017-18, adreçat a tots els cicles educatius, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Un seguit d’activitats pensades per a que els alumnes descobreixin el món de la pesca, diferents tipus d’embarcacions, la vida quotidiana de la gent de mar o les curiositats que amaga el Museu Toqués i la Carpa Juanita, entre altres temàtiques, de manera vivencial, a través de visites dinamitzades i tallers.

D’altra banda, conscients que les col·leccions donen per treballar molts temes,  a banda del programa d’activitats us oferim la possibilitat de treballar conjuntament en projectes col·laboratius o en organitzar activitats a mida de les vostres necessitats. Què esteu treballant a classe? Us podem ajudar? Només cal que contacteu amb nosaltres!