No et perdis la V Nit del Turisme i el Comerç a Vilanova i la Geltrú, el proper 29 de setembre

27 Sep 2016

No et perdis la V Nit del Turisme i el Comerç a Vilanova i la Geltrú, el proper 29 de setembre

El proper dijous 29 de setembre a les 21 h, Vilanova i la Geltrú celebrarà la V Nit del Turisme i Comerç a la Daurada Beach Club. Aquesta trobada anual consistirà en un sopar, durant el qual, es lliuraran diferents premis a empreses i entitats vilanovines del sector turístic i comercial. L’acte comptarà amb la participació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i els agents econòmics de la ciutat que formen part de la Taula de Comerç i Turisme, entre ells, el Gremi d’Hostaleria, com a representant del sector d’hostaleria i restauració.

Al llarg del sopar, el jurat emetrà el seu veredicte i es donarà a conèixer el nom de les entitats guanyadores. Actualment, aquests premis consten de quatre categories: Innovació, Trajectòria, Comunicació i Projecte de Promoció ciutat. De totes les candidatures presentades s’escolliran tres finalistes de cada categoria.

En aquest context, cal recordar que la Taula de Turisme i Comerç va instaurar per primera vegada, l’any 2012, diferents reconeixements amb l’objectiu de realçar els mèrits i els esforços de persones, empreses i institucions del sector turístic i comercial de Vilanova i la Geltrú. I des de llavors, cada any se celebra aquest esdeveniment que valora la tasca de moltes de les empreses d’aquesta vila.

Finalment, cal assenyalar que tot i que la Nit del Turisme i Comerç de Vilanova s’adreça específicament al sector del turisme i el comerç, també és un acte obert a tothom. Si vols assistir, fes la teva inscripció a: la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’Oficina Municipal de Turisme o enviant un correu a: info@gremivng.com. El preu del sopar és de 25 euros.

Recorda:

V Nit del Turisme i Comerç

29 de Setembre a les 21 h

Daurada Beach Club

Pl. Trajo de Garbí, s/n

Vilanova i la Geltrú

 

Així doncs, el proper dijous 29 de setembre, ja tens dos motius per venir a Vilanova: visitar el nostre Espai Far i gaudir de la V Nit del Turisme i Comerç. T’hi esperem!

Post A Comment